vi skreddersyr båtturer – året rundt

Vil du se hval, ørn, fiske skrei eller se vakre Lyngsalpene fra sjøsiden? Bli med på tur i vår Targa 46, en fantastisk stødig og rask havgående cabincruiser med plass til 12 personer.

  • Type: Targa 46, 1200 hk 
  • Marsj fart: 28-32 knopp 
  • Maks fart: 42 knopp

Dette er en svært sjødyktig båt. Targa 46 er en båt som tar deg til din destinasjon i uovertruffen komfort og sikkerhet. Den har plass til mange passasjerer (maks 12) og er elegant innredet. Båten har fly-bridge med sitteplasser hvor man kan sitte å ha oversikt når det er godt vær. Båten egner seg svært godt til utvendig aktivitet da man kan gå rundt styrhuset og bevege seg rundt med god sikkerhet. Targa er kjent for sin klassiske design, solid struktur, og suverene håndverk. Targa 46 er det perfekte valget for lange og krevende turer. 

Vi tilbyr flere spennende turer med vår båt. Noen finner du under våre opplevelser, men vi lager også egne turer etter kundens ønske og behov. Ønsker du transport til et sted, tilbyr vi gjerne transport med båten. På den måten kan du kombinere transport etappen med en flott opplevelse. Vi tar alle typer oppdrag med båten. Er du usikker ikke nøl med å spørre. Vi gir rask tilbakemelding angående pris. 

Vi har også en lettbåt tilknyttet anlegget og Targaen. Denne båten kan også leies om sommeren om man ønsker dra ut å fiske på egen hånd eller bare en liten båttur i nærområdet.  Ski turister og fjellvandrere som vil bestige flere fjell i Troms har vi spesielt tilrettelagt transport for. Vi er ikke avhengig av kai da vi har en stabil  båt til og frakte dere trygt inn til land. De fleste fjell ligger innen en time fartstid fra Nord-Lenangen. Eksempelvis, Djupvik, Uløya, Kågen, Arnøya. Det er også flere alper i Lyngen som er fine å bestige fra Lyngenfjordens siden. 

Pris fra: 15.000,-

i oppstartskostnader (inkludert 2 timer), per påfølgende time
kr 6.000 NOK.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


dra på fisketur langs lyngsalpene -
havfiske exclusive