EN PERLE I LYNGEN

Etter en lang og opplevelsesrik dag, fortjener du å spise godt og sove godt. Lyngen Experience Lodge ligger helt for seg selv i fantastiske omgivelser. 35 meter fra havet og med lyngsalpene som et bakteppe. Det er i underkant av 2 timer fra Tromsø, inkludert en flott fergetur. Både hav og fjell er rett utenfor døra. 

Vår Lodge består av 7 dobbeltrom og 2 firemannsrom, alle med egne bad. I vår lounge har du en fantastisk utsikt over Ulsfjorden med både båtliv og dyreliv rett utenfor vinduene. Vi har også lagt opp til at du kan nyte ei varm badstue eller et varmt bad i vår spa avdeling. Er du riktig så tøff kan du badet i havet rett ned i fjæra. Her er de beste muligheter for en fantastisk Lyngen opplevelse.

I vår restaurant serveres det sesongbasert lokalmat, for at du skal få den ultimate Lyngen opplevelsen.  Bord må bestilles på forhånd. Her er det også servering av alkohol i baren.

 

 

 

LokaliserT i naturen

Lyngen Experience Lodge ligger helt for seg selv i fantastiske omgivelser. 35 meter fra havet og med Lyngsalpene som et bakteppe. Det er i underkant av 2 timer fra Tromsø, inkludert en flott fergetur. Både hav og fjell er rett utenfor døra.