Arktisk lys og fjordcruise

Forsøk å forestille deg alle severdighetene og opplevelsene som har blitt gjort under Midnattsolen gjennom tidene - av mennesker som bor utenfor havet langs kysten i Nord-Norge, eller de samiske reindrifts-herrene i Lyngen. 

Om sommeren blir det aldri mørkt. Det gjør oppholdet ditt enda mer verdt, da du kan oppleve landskapet og naturen både dag og natt.
Fjordcruise fra Lyngen til Tromsø viser deg et fantastisk, arktisk landskap. Vår båt er godt egnet for Fjordcruise turer og har alle nødvendige sertifikater, samt oppfyller alle sikkerhetsstandarder som kreves av myndighetene.

Du kan velge å bo enten på Lyngen Experience Apartments eller på Lyngen Experience Lodge. Lodgen har 22 senger og 9 rom, alle med eget bad. Vi har også en restaurant, bar og spa-fasiliteter. Utendørs er det mulighet til å nyte en stille stund i vår Jacuzzi, eller samles rundt et bål. Vi har 6 leiligheter med kapasitet for 2, 4 eller 6 personer. Leilighetene har høy standard, kjøkken og badstue. Hvis du ønsker å bo i våre leiligheter, er det mulighet til å bestille mat fra en lokal restaurant.

Nordfugløya kred.Jan Holte_preview.jpg
pasted-image-5.png

DAG 1

Ankomst Tromsø flyplass om morgenen / til lunsjtider. Vi tar deg til «Top of Tromsø». Gondolbanen kjører opp til
421 m over havet på bare fire minutter.
Lunsj på restaurant Fjellstua.
15.05: Ferge til Lyngen
16.00: Innsjekk
18.00-21.00: Middag

DAG 2

08.00-09.00: Frokost
10.00: Vandringstur til Blåisvannet. Dette er en enkel tur med en fantastisk utsikt og mange fotostopp. Lunsj serveres under vår tur.
15:00: Ankomst i Lyngen
18.00-20.00: Middag
Etter middag drar vi på Midnattssol tur. 

DAG 3

08.00-09.00: Frokost
10.00: Fjordcruise til Tromsø.
Vi kombinerer transporten tilbake til Tromsø med et spektakulært Fjordcruise.
Etter vi har vært på havet, tar du Flybussen til Tromsø lufthavn.


Pris

Pris per person, gruppe opptil 8 personer. Alle aktiviteter og mat serveres under aktiviteter, overføring og guide inkludert:

9 500 NOK
Lyngen Experience Lodge, Half board

5 900 NOK
Lyngen Experience Apartments
(+ 1200 NOK per person for egen leilighet.)

* Lyngen Experience Apartments inkluderer ikke frokost og middag